Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ... ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Η πολυπολιτισμική ή πολυφυλετική κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης λειτουργεί ομαλά σε μεγάλες χώρες όπως η ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί η υπεροχή των Αγγλοσαξόνων με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης της εισροής μεταναστών.


Στην περιφέρεια της Γης, παρόμοιες πρακτικές μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν δεν προβληματιστούμε σχετικά, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής.
Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς» φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει το 1 δισ. των λιμοκτονούντων παγκοσμίως, των αποβλήτων του παγκόσμιου πολυπολιτισμικού καπιταλισμού που επιζητούν δικαίως η αδίκως μια θέση στη ζωή.


Η παγκόσμια φτώχεια δεν λύνεται με τη φιλανθρωπία.
Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών εισπράττουν 5.000-10.000 δολάρια το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 5-11 ευρώ την ημέρα ανά άτομο, που αναλογούν σε 45-100.000 ευρώ τον μήνα, και οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τούς εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα στο κέντρο της χώρας και έχει μεταβληθεί το ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε γκέτο του εγκλήματος, της διαφθοράς, των ναρκωτικών και της ντροπής.
Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές και εθνικιστές!
Ορισμένοι προοδευτικοί και αριστεροί πολιτικοί και ακτιβιστές προσεγγίζουν το πρόβλημα με ανιδιοτέλεια μεν, αλλά μόνο από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο καπιταλιστικός ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα της πολυπολιτισμικής και πολυφυλετικής επιβολής, σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας.
Αλλά κάθε άλλο παρά σωστή αποτελεί η αριστερή αντίληψη και άποψη ότι το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας μπορεί να λυθεί μεμονωμένα, με φιλανθρωπικού τύπου ενέργειες και μάλιστα από μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.
Ο εισαγόμενος αλλοδαπός κατακλυσμός
Σήμερα η κατάσταση, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, έχει γίνει αφόρητη. Τα όργανα της νεοταξικής, παγκοσμιοποιημένης εξουσίας έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα. Το «όλοι εναντίον όλων» επικρέμεται σαν άμεση απειλή.

Η μαζική εισαγωγή της μαύρης εργασίας έδωσε γιγάντιες διαστάσεις στη φτώχεια και την εξαθλίωση: ντόπιων και ξένων.
Η νέα εισαγώγιμη δουλεία έριξε στην καταστροφή, στη φτώχεια και στην αθλιότητα, νέα μεγάλα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού.
Τα εκατομμύρια των εισαγόμενων αλλοδαπών δούλων δεν προκάλεσαν μόνο μια καταστροφή ανάλογη σε εκατομμύρια των Ελλήνων εργαζόμενων, αλλά επέβαλαν όρους δουλείας στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
Όταν εισάγεις ό,τι το πιο καθυστερημένο και αντιδραστικό (υστερικά ανθελληνικό), πρόθυμο να δουλέψει για ένα ξεροκόμματο, χωρίς ασφάλεια, χωρίς ωράρια, χωρίς καμιά αγωνιστική ή κοινωνική συνείδηση, τότε αλώνεις τα πάντα και επιβάλλεις τη φρίκη μιας νέας δουλείας: ντόπιων και εισαγόμενων.
Αυτή τη δουλεία που αποτελεί «ευλογία» για τους πλουτοκράτες, γιατί συσσωρεύει αχαλίνωτα τα κέρδη τους, αλλά κόλαση για την ελληνική κοινωνία, γιατί τη διαλύει ιστορικά, εθνικά, πολιτισμικά και την αποσαθρώνει κυριολεκτικά, την εμφανίζουν τα φερέφωνα του καθεστώτος και οι «αριστεροί» αμερικανόδουλοι σαν ...ανθρωπιστική μέριμνα(!) υπέρ των πεινασμένων αλλοδαπών, των νέων δούλων!!!
Και οποιαδήποτε αντίδραση απέναντι σε αυτή την φρίκη τη χαρακτηρίζουν «εθνικιστική» η «ρατσιστική» και όχι αντίδραση αυτοάμυνας, έστω τυφλή, των κολασμένων.
Η αυτοάμυνα των κατεστραμμένων και απελπισμένων ανέργων ιθαγενών δυσφημίζεται σαν «ρατσιστική»! Πλήρες αναποδογύρισμα της πραγματικότητας και κυνική ισοπέδωση της επαναστατικής θεωρίας.
Μέσα σε μια τέτοια κόλαση οικονομικής και κοινωνικής αθλιότητας η εθνική κοινωνία αποσαθρώνεται εντελώς και οι μορφές της τυφλής βίας διαχέονται παντού και παίρνουν εκρηκτική διάσταση.
Αυτό-οργάνωση
Μετά από όσα αναφέραμε γίνεται καθαρό ότι καμιά «μέριμνα» δεν μπορούμε να περιμένουμε από τους μηχανισμούς του ελληνικού, νεοταξικού κράτους-προτεκτοράτου και τα «αντεθνικά» και «αντιρατσιστικά» (κομματικά, δημοσιογραφικά, «αριστερά») φερέφωνα του πολυπολιτισμικού και πολυφυλετικού αμερικανισμού.
Αυτά αποτελούν την πέμπτη φάλαγγα του πλανητικού ολοκληρωτισμού, τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του καθεστωτικού συστήματος.
Τέτοια ζητήματα πρέπει να τα πάρει στους ώμους του ο ίδιος ο ελληνικός λαός με την αυτό-οργάνωσή του στις τοπικές κοινωνίες και στους χώρους δουλειάς. Οι γειτονιές οφείλουν από μόνες τους να αυτό-οργανωθούν (το ίδιο και οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς τους). Η αυτοάμυνα ενός έθνους δεν είναι ρατσισμός.
Είναι η ΥΠΕΡΤΑΤΗ αξία της εθνικής του υπόστασης και της δημοκρατίας.


Φυσικά τέτοιες διαδικασίες θα κτυπηθούν λυσσασμένα από το σύστημα και τα αριστερίστικα γκρουπούσκουλα, ουραγούς του πολυπολιτισμικού καθεστώτος.
Αυτό όμως θα ξεσκεπάσει όλους τους πολιτικούς απατεώνες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου