Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η δαιμονοποίηση της ιδέας του Έθνους δεν μας είναι πρωτόγνωρη. Το ίδιο και η αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων. Το ζήσαμε μέσα από την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας, των Θρησκευτικών και της Γλώσσας. Ζήσαμε το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη να εξελίσεται χρόνο με το χρόνο.

Από την παράνομη εγκατάσταση περάσαμε στη φάση της ανοχής. Από τη φάση της ανοχής στη προσπάθεια να μας πείσουν οι ψευτοπροοδευτικοί -επαγγελματίες "αντιεθνικιστές" και ''αντιρατσιστές'' (ρατσιστές εναντίων των Ελλήνων)- για τα θετικά αποτελέσματα της λαθρομετανάστευσης και συνέπεια αυτού η νομιμοποίηση της παρανομίας και η απόδοση.......... δικαιωμάτων σε κάθε αλλοδαπό.

Πολλοί ξένοι έγιναν Έλληνες στα χαρτιά, κάθε χρόνο ο αριθμός τους αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και σε συνάρτηση με την υπογεννητικότητα των Ελλήνων σε μερικές δεκαετίες από σήμερα και αν κάτι δεν αλλάξει θα αποτελούμε μειονότητα στη πατρίδα μας.

Αλλά αυτό καθόλου δε φαίνεται να απασχολεί τους γραικυλοειδείς ραγιάδες πολιτικάντηδες που συζητούν για το δικαίωμα ψήφου των λαθρομεταναστών. Οι ονειρόξεις των υπονομευτών του ενδόξου ελληνικού Έθνους φαινεται πως γίνονται πραγματικότητα.

Με κινητήριο όχημα τις ελεγχόμενες Μ.Κ.Ο και τις γκρούπες της διεθνιστικής Αριστεράς που τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό, με τους δημοσιοκάφρους σε διατεταγμένη υπηρεσία να χύνουν δηλητήριο και τους πολιτικάντηδες του κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος να νομοθετούν το μέλλον φαίνεται ζοφερό.

Κανείς δε τολμάει να εκφράσει αντίθετη άποψη από την προβλεπόμενη. Οι χαρακτηρισμοί και οι ταμπέλες του ξενόφοβου, του ακροδεξιού, του φασίστα αμέσως τοποθετούνται εντέχνως.

Άγιος Παντελεήμωνας - Πάτρα

Τα πράγματα φαίνεται πως άρχισαν να ζορίζουν όταν άρχισαν οι πρώτες οργανωμένες αντιδράσεις από τους Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμωνα αλλά και στη Πάτρα. Η αντίδραση του κατoχικού καθεστώτος αναμενόμενη.

Σε καμιά περίπτωση δε θα έπρεπε η φλόγα της αποτίναξης του λαθρομεταναστευτικού ζυγού να μεταδωθεί σε άλλες γκετοποιημένες περιοχές. Απόπειρα τρομοκρατίας μέσω αντισυγκεντρώσεων, ψευδείς κατηγορίες για τους διοργανωτές των νόμιμων συγκεντρώσεων και εξαγγελίες απο πλευράς υπευθύνων για περισσότερη αστυνόμευση και προστασία των κατοίκων που αποδείχτηκαν αέρας κοπανιστός.

Το πρόβλημα παραμένει και αυξάνεται ενώ η οργή των Ελλήνων ξεχειλίζει. Στη Πάτρα εν μέσω καρναβαλιού είχαμε πάλι επεισόδια από Αφγανούς.
Η προβοκατόρικη επίθεση στο στέκι μεταναστών στα Εξάρχεια φανερώνει πως κάποιοι ζητούν αίμα και νέα Δεκεμβριανά. Δεν τους έφτανε το αίμα του Αλέξανδρου και του Διαμαντή. Το αίμα εκατοντάδων αστυνομικών που τραυματίστηκαν.

Το τελευταίο καιρό εκατοντάδες-χιλιάδες αφίσες γραμμένες σε ξένες γλώσσες αναρτώνται στους δρόμους της Αθήνας. Τι γράφουν δεν ξέρουμε ούτε ποιος τις πληρώνει. Είδαμε πάντως πως δεν τις κολλάνε μετανάστες αλλά οι φίλοι τους οι παγκοσμιοποιημένοι πολυπολιτισμικοί "antifa".


Στις 21 Μαρτίου (παγκόσμια μέρα κατά του ρατσισμού!!!!) υπάρχει προγραμματισμένη πορεία οργανωμένη από τις γνωστές γκρούπες πλαισιωμένες από αριστερίστικες συνδικαλιστικές οργανώσεις, δήμους και άλλα ανθελληνικά και αντεθνικά παραρτήματα και ο κίνδυνος στημένων επεισοδίων με άγνωστες συνέπειες είναι τεράστιος.


Εμείς προειδοποιούμε.

Κάποιοι ίσως θελήσουν να εκμεταλευτούν πιθανές ταραχές για να προωθήσουν τα βέβηλα αντεθνικά σχέδιά τους.

Μακάρι να διαψευστούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου