Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ οργανώνει δίκτυο μεταναστών στην επαρχεία.
Βαδίζει στα χνάρια του Σύριζα.



Οι πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία για τη συγκρότηση Δικτύου Μεταναστών στην περιοχή κορυφώθηκαν την Κυριακή 8 Μαρτίου με τις εκλογές που διοργανώθηκαν για την ανάδειξη του συντονιστικού οργάνου του δικτύου.
Η Νομαρχιακή Οργάνωση του κόμματος απεύθυνε κάλεσμα προς όλους τους μετανάστες να συμμετέχουν στις εκλογές της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι “το ΠΑΣΟΚ έχει αποδείξει εμπράκτως πως διαθέτει μια πολιτική που αφουγκράζεται την ελληνική πραγματικότητα, ότι δεν τιμωρεί την διαφορετικότητα, αλλά αντιθέτως τη θεωρεί ως ένα στοιχείο εμπλουτισμού της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου.”
Οι εκλογές θα γίνονταν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Βόλου για την ανάδειξη του συντονιστικού οργάνου του δικτύου. Οι κάλπες άνοιξαν στις 10.00 το πρωί και έκλεισαν στις 17.00 το απόγευμα.
Το συντονιστικό όργανο σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο θα εκλεγεί με μονοσταυρία και θα είναι πενταμελές. Συντονιστής του δικτύου αναλαμβάνει το μέλος που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς.
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που προέρχονται από το χώρο των μεταναστών και κατοικούν στο Νομό Μαγνησίας. Στο ψηφοδέλτιο συμμετείχαν εννέα (9) υποψήφιοι.
“Η ένταξη των μεταναστών στο κοινωνικό σύνολο, με ίσες ευκαιρίες στη εκπαίδευση και την απασχόληση αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για εμάς, τόνισε χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο υπεύθυνος Οργανωτικού της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ και του Τομέα Μεταναστών Γαρύφαλλος Αντζούρης. Η μετανάστευση είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε πια να αγνοούμε, αλλά πρέπει να θεσπίσουμε μέτρα και κανόνες, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν, συμπλήρωσε ο κ. Αντζούρης. Ως Νομαρχιακή έχουμε αναλάβει πρωτοβουλίες για την συγκρότηση του Διτκυόυ Μεταναστών στην περιοχή μας, μέσω του οποίου μπορεί να υπάρχει αλληλοενημέρωση αλλά και συνεργασία των μεταναστών για θέματα που τους αφορούν. Το ΠΑΣΟΚ έχει εγκαίρως καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες καλύπτουν τις ανάγκες μίας νέας μεταναστευτικής πολιτικής που επιβάλλεται να εφαρμόσει η χώρα μας, βοηθώντας έτσι τους μετανάστες να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνική και οικονομική ζωή της κάθε τοπικής κοινωνίας”.
Το μήνυμα ειναι σαφέστατο... συνγκεντρώνουν νέους ψηφοφόρους.
Σις επόμενες εκλογές θα ψηφίζουν και οι λαθρομετανάστες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου