Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

ΒΑΡΒΑΡΟΤΙΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Απήγαγαν και βασάνιζαν
με ηλεκτροσόκ ομοεθνή τους.

Δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 29 και 32 ετών, συνελήφθησαν χθες από άνδρες της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, καθώς στις 2 Μαρτίου είχαν απαγάγει από τον Ασπρόπυργο έναν 46χρονο ομοεθνή τους, τον οποίο και κρατούσαν φυλακισμένο επί πέντε μέρες σε διαμέρισμα στη Νίκαια.
Οι δράστες βασάνιζαν τον απαχθέντα με ηλεκτροσόκ κάθε μέρα και τον κακοποιούσαν με βάναυσο τρόπο, προκειμένου να αναγκάσουν την οικογένειά του στο Πακιστάν να τους παραδώσει 18.000 ευρώ που ζητούσαν για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Τελικά, προχθές, οι δράστες συμβιβάστηκαν να παραλάβουν 1000 ευρώ, τα οποία παραδόθηκαν σε συνεργό τους στο Πακιστάν από τους συγγενείς του θύματος και έτσι άφησαν ελεύθερο τον 46χρονο στη Νίκαια.
Εκείνος όμως ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθησαν οι δύο από τους δράστες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, μια δεύτερη περίπτωση
απαγωγής εξιχνιάστηκε από τις Αρχές.
Συμμορία Πακιστανών απήγαγε προχθές στο Ίλιον 28χρονο ομοεθνή τους, με το πρόσχημα ότι θα του εύρισκαν δουλειά, και ζητούσαν 4.000 ευρώ από την οικογένειά του για να τον αφήσουν ελεύθερο. Συμβιβάστηκαν, τελικά, στα 3.000 ευρώ και ορίστηκε ραντεβού για να παραλάβουν τα λύτρα στο Περιστέρι. Εκεί, όμως, φίλοι του απαχθέντος συνέλαβαν έναν 18χρονο από τους δράστες και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου