Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ



Συνελήφθη στο NIS της Σερβίας ο εν ενεργεία υπάλληλος της Σκοπιανής Μυστικής Υπηρεσίας Martin Drakulevski με την κατηγορία πλαστογράφησης πιστωτικών καρτών.



O Drakulevski ήταν μέλος μιάς τετραμελούς συμμορίας –όλοι τους Σκοπιανοί- που είχαν επεκτείνει τις δρασηριότητες τους και στην Σερβία, με την ανάληψη χρημάτων αλλά και εκτεταμένων αγορών με πλαστές πιστωτικές κάρτες πολιτών της Βραζιλίας της Ιαπωνίας και της Ταϋλάνδης.


Ο Σκοπιανός απατεώνας είχε πρωταγωνιστήσει σε ανάλογα περιστατικό στα Σκόπια, τα οποία είχε χειριστεί τότε η "Διεύθυνση Ασφάλειας και Αντικατασκοπίας" (UBK) των Σκοπιανών.


Παρ’ όλα αυτά παρέμεινε ενεργός - μέχρι και προχθές που συνελήφθει - με τις ευλογίες της Υπηρεσίας του, που ακολουθεί ασφαλώς τακτικές, πρακτικές και φιλοσοφίες απατεωνίστικου χαρακτήρα, όπως ακριβώς μας έχουν συνηθίσει οι πάντες του γειτονικού μορφώματος τα τελευταία χρόνια...


Χαρακτηριστικό είναι ότι ο πατέρας του Drakulevski είναι επίσης αξιωματικός, στέλεχος της UBK των Σκοπιανών και μάλιστα υψηλόβαθμο.

Μαζί με τον Σκοπιανό πράκτορα συνελήφθησαν και οι τρείς συνεργοί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου